Aktivitetet e Fundit

FGS në takim me kryetaret e reja të forumit në cdo bashki. “Roli i grave është përcaktues!”

Forumi i Gruas Socialiste kaloi me sukses, procesin e zgjedhjeve për strukturat e reja. Në zgjedhje morën pjesë një numër mbresëlënës anëtaresh, plot 30.717. U mbyll me sukses gjithashtu, dhe procesi i zgjedhjeve për kryetaret e FGS për cdo rreth të Shqipërisë. Takimi i rradhës ishte një tjetër ditë produktive për Forumin e Gruas Socialiste....