Vazhdojnë takimet për riorganizimin e forumit të gruas. Sot ishim në Lezhë ku pati një disktutim të ngrohtë me gratë e forta te Forumit të Gruas në Lezhë . Rritja e anëtarësisë, evidentimi i grave dhe vajzave me talent dhe me dëshirë për angazhim politik dhe zgjedhjet e kryetareve të reja ishte synimi i këtij takimi. Takimet do të vazhdojnë dhe në qytetet e tjera të vendit .

Lini nje koment