Aktivitete Te reja

Pjesëmarrje masive në votime për drejtueset e reja të Forumit të Gruas Socialiste

Sot zhvillojmë zgjedhjet në Forumin e Gruas të Partisë Socialiste për të gjitha nivelet e përfaqësimit përmes një organizimi siç nuk e kemi bërë më parë për forumin, përmes parimit një anëtar një votë. Si kryetare e forumit të gruas dëshiroj të falënderoj çdo kandidate, çdo koordinatore dhe çdo anëtare të angazhuar në mbështetje të...

Asambleja e Përgjithshme e Forumit të Gruas Socialiste: Gratë një vlerë e shtuar për PS, politikë-bërjen dhe shoqërinë

Mblidhet Asambleja e Përgjithshme e Forumit të Gruas Socialiste të Shqipërisë. Në fokus të takimit ishte fuqizimi i rolit të gruas në Partinë Socialiste si dhe në fuqizimin e rolit të gruas në politikë-bërje në Shqipëri. Një Interes i vecantë iu kushtua organizimit të procesit të zgjedhjeve për Kryetaren e re të Forumit të Gruas...

Olta Xhacka në deklaratë për shtyp: Asnjë arsye nuk justifikon përdorimin e një vajze për të ushtruar dhunë mbi një grua

Dje, në Ditën Ndërkombëtare të Studentëve, u sulmua në mënyre  tinëzare një grua e cila jo vetëm ka udhëhequr një reformë të veshtirë që i shërben të ardhmes së vendit, por që ka treguar me profesionin e saj se sa pranë kërkesave dhe interesave të të rinjve është.   Personi që kreu këtë akt të shëmtuar nuk...

Debati Parlamentar në Akademinë Politike të Partisë Socialiste

Këtë fundjavë Akademia Politike e Partisë Socialiste trajtoi Debatin Parlamentar. Studentët mësuan se si procedohet gjatë një Debati Parlamentar , cilat janë rregullat bazë të një diskutimi dhe se si ngrihen cështjet në parlament. Lektorët e kësaj fundjave ishin Znj Olta Xhacka dhe Znj Elisa Spiropali ku përpos leksioneve dhe këshillave, ato mbikqyrën dhe simulimin...

Akademia Politike e Partisë Socialiste vazhdon me Komunikimin Politik Publik

Këtë fundjavë Akademia Politike e Partisë Socialiste , trajnon studentët e saj per “komunikimin publik”. Lektorët dhe ekspertët e komunikimit pranë akademisë trajnojnë studentët si të flasin në publik, si të zhvillojnë një debat të hapur konstruktiv politik, si të prezantojmë një mënyrë të kuptueshme dhe efektive mendimet, bindjet dhe qëllimet e tyre politike,...

Kryeqyteti i socialistëve, ndalesa e rradhës për Forumin e Gruas Socialiste

Forumi Socialist i Gruas shqiptare ka nisur takimet me strukturat e tij në qytetet e Shqipërisë dhe i rradhës ishte Fieri. Në fokus të takimit ishte riorganizimi i forumit dhe fuqizimi i rolit të gruas në Partinë Socialiste. Forumi është duke hedhur hapat e para drejt riorganizimit nëpërmjet  zgjedhjeve me votim “një anetar - një votë” dhe...

Lezha mirëpret FGS

Vazhdojnë takimet për riorganizimin e forumit të gruas. Sot ishim në Lezhë ku pati një disktutim të ngrohtë me gratë e forta te Forumit të Gruas në Lezhë . Rritja e anëtarësisë, evidentimi i grave dhe vajzave me talent dhe me dëshirë për angazhim politik dhe zgjedhjet e kryetareve të reja ishte synimi i...

Takimi i rradhës për FGS ishte në Lac

Forumi i Gruas Socialiste Lac, zhvilloi një takim me strukturat e tij për të diskutuar riorganizimin dhe rritjen e anëtarësisë në forum . Në takim nuk mungoi kryetarja e forumit znj.Olta xhacka ku parashtroi platformën e zgjedhjeve. Në fjalën e saj rëndësi të vecantë pati promozimi për ndryshimet ligjore për garantimin e përfaqësimit të...

Forumi Gruas Socialiste nis takimet në të gjithë vendin. Të parat: Korca, Elbasani dhe Shkodra

Forumi i Gruas Socialiste ka nisur takimet me strukturat e tij në të gjithë vendin. Në fokus të takimeve është riorganizimi i forumit dhe fuqizimi i rolit të gruas në Partinë Socialiste. Rritja e anëtarësisë, evidentimi i grave dhe vajzave me talent dhe vokacion politik dhe zgjedhjet e kryetarëve të reja sipas parimit “një anëtar...
0FansLike
- Advertisement -

Te tjera