Aktivitete

FGS në takim me Presidenten e Grave Socialiste Evropiane, Zita Gurmai

Sot në Forumin e Gruas Socialiste për të diskutuar për përfaqësimin e barabartë në politikë dhe të drejtës së barabartë në vendimmarrje, në praninë e posaçme të Presidentes së Grave Socialiste Europiane, Zita Gurmai. Partia Socialiste është faktikisht forca që po sjell një transformim rrënjësor edhe në këtë drejtim. Është Partia Socialiste që e ka...

Asambleja Kombëtare e Forumit të Gruas Socialiste: “Barazia është drejtësi”

Sot në Asamblenë e zgjeruar të Forumit të Gruas Socialiste. Partia Socialiste është me krenari partia e grave dhe e vajzave shqiptare; është partia që ka krijuar një hapësirë deri dje të pamendueshme për pjesëmarrjen e grave dhe të vajzave në politikë dhe në vendimmarrje, jo vetëm duke imponuar si kusht që në çdo...
0FansLike
- Advertisement -

Te tjera