FGS, tryezë publike mbi projektligjin për përfaqësim të barabartë gjinor në zgjedhjet e ardhshme 2017

Forumi i Gruas Socialiste, nën drejtimin e kryetares Olta Xhaçka, zhvilloi sot një tryezë diskutimi me përfaqësuese të shoqërisë civile dhe përfaqësuese të politikës në qeverisjen vendore dhe lokale. Pjesë të kësaj tryeze ishin disa prej ministreve të qeverisë si Ministrja e Kultursë Znj. Mirela Kumbaro, Ministrja e Informacionit znj. Milena Harito, Ministrja e...